İZMİR / ÇEŞME - 15 Eylül Mustafa Çapkan İlkokulu

Nis

Okulumuzun Sevimli Köpeği Fındık Gönüllü Olarak Getirilen Mamlar İçin Teşekkür Ediyor.

Nis

Anasınıfı Öğle Grubu Olarak Misafirimiz Havva Hanım Çocuklarla Birlikte Çok Lezzetli Kurabiyeler Yaparak Yediler.

Nis

Öğrencilerimizin Eğlenceli Vakit Geçirmeleri İçin Okulumuzun Bahçesine Çizilen Eğitici ve Öğretici Oyun Alanlarımız.

Nis

Salih Güvenlik Komutanlığı'nın Geleceğin Denizcileri Adlı Sunumu Öğrencilerimiz Tarafından ilgi İle İzlendi.

Nis

MİMDONUN ARADIĞI adlı pndomim çocuk oyunu okumuzda ilgi ile izlendi.

Nis

Dilimizin Zenginikleri Projesi Kapsamında Mart Ayında Hikaye İçinde Hikaye Oluşturduk. Okulumuz Öğrencileri Hikaye Yazma Çalışmalarını Büyük Bir Keyifle Tamamladılar.

Nis

Orman Haftası Etkinlikleri Kapsamında Okulumuzun Bahçesine Öğrencilerimiz Limon, Selvi ve Meyve Ağacı diktiler.

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmasında 3/C Sınfıında Melis ÇALI, Equilibrio da 3., 3/B Sınıfından Elif Defne KÖPRÜCÜ Qbitz de 4., 3/A Sınıfından Asya KAPAN Mangala da 5., 2/B Sınıfından ozan Ege KÖSE Küre de 4., 4/A Sınıfından Asya GÜLEÇ Pentego da 4. olmuştur.

Mrt

22 Mart Dünya Su Gününde Suyumuza Sahip Çıkalım Sloganıyla Hazırladığımzı Afişler okulumuz Öğrencileri ile Paylaşıldı.

Mrt

21 Mart Nevruz Günün Kutlamaları oyunlar Eşliğinde Büyük Bir Neşe İçinde Geçti. Tüm Okul Doyasıya Eğlendik.

Mrt

İlkokul Fiziksel Etkinlikler Turnuvasından Öğrencilerimiz Bİrçok Başarıyla Döndü. Birinci Sınıf Öğrencilerimiz Çemberle İşbirliği ve Halat Çekme Yarışmasında, 2. Sınıf Öğrencilerimiz Bayrak Yarışı Karşılaşmasında, 3. Sınıf Öğrencilerimiz Çemberle İşbirliği Karşılaşmasında, 4. Sınıf Öğrencilerimiz Çemberle İşbirliği ve Halat Çekme Karşılaşmasında Birinci Oldular. Katılım gösteren Tüm Öğrencilerimizi Gönülden Tebrik Ediyoruz.

Mrt

Başta ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi sayg ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programımızı hecan ve minnetle gerçekleştirdik.

Mrt

2017 yılında okul müdürümüz Ali Van Bey'in görevlendirmesiyle okulumuzun değerli öğretmeni Nuray Demircan 'ın öncülüğünde okullarda Kızılay Kan Bağışı Kampanyası başlatılmıştır. O günden bu güne okulumuz 15 Eylül Mustafa Çapkan İlkokulunda Kızılay Kan Bağışı Kampanyası düzenlenmeye devam ediyor. Öğretmenlerimizin ve velilerimizin desteği ile Nisan ayında kızılay Kan Bağışı Kampanyasının 16.cısını düzenleyeceğiz. Bu güzel kampanyada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA TÖRENİMİZ OKULUMUZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR. "ALLAH BU MİLLETE İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN" DİYEN İSTİKLAL MARŞI ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U MİNNETLE ANIYORUZ.

Mrt

Okulumuz Öğrencilerinden Selin DİAZ Arkas Çeşme Klübünde Gerçekleşen 2024 Yelken Ligi Windsurf Slalom Türkiye Şampiyonasında 13. Yaş Altı Kategorisinde 2. olmuştur. Öğrencimizin başarısıyla gururduyduk. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.