İZMİR / ÇEŞME - 15 Eylül Mustafa Çapkan İlkokulu

Mrt

Okulumuz Öğrencilerinden Selin DİAZ Arkas Çeşme Klübünde Gerçekleşen 2024 Yelken Ligi Windsurf Slalom Türkiye Şampiyonasında 13. Yaş Altı Kategorisinde 2. olmuştur. Öğrencimizin başarısıyla gururduyduk. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Anasınıfı Dilimizin Zenginleştirilmesi Etkinlik

iyi uygulama örneklerimiz

Şbt

2-B sınıfı öğretmenimiz Aytül ÜNSAL CANKAR rehberliğinde öğrencilerimiz aileleri ile birlikte etkili okuma kurallarının uygulamasını yaptılar. Anlamlı okumanın önemi üzerinde durdular.Güzel okuma yapanların özellikleri üzerinde konuşularak farkındalık oluşturdular.

Şbt

Çeşme Kaymakamlığı`nca düzenlenen Hayatın Anlamı Kitap Projesi kapsamında Şermin YAŞAR`ın Söyleme Bilmesinler kitabını yorumladık.Yanımızda olan Proje koordinatörümüz Sayın Arzu GÜLERYÜZ MARAŞLI`ya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şahan ÇÖKER` e teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri tarafından şubat ayı etkinliklerinde yer alan atasözleri ve deyimler ile ilgili çalışmalar son hızla devam ediyorlar.

Şbt

4/A sınıfı öğrencileri,öğretmenleri Bengü DOĞRUYOL ile karne günü heyecanı yaşadılar.

Ock

4/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İlknur DELLAL ile karne günü heyecanı yaşadılar.

Ock

3/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gülsüm ŞENER TAHTAKIN ile karne günü heyecanı yaşadılar.

Ock

3/B sınıf öğrencileri, öğretmenleri Selcan Serin DEMİRCİ ile karne heyecanı paylaştılar.

Ock

3/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Esin AKALTAN ile karne heyecanı yaşadılar.

Ock

2/B sınıfı öğrencileri ve velileri, öğretmenleri Aytül ÜNSAL CANKAR ile karne günü heyecanı yaşadılar.

Ock

1/A sınıfı öğrencileri ve velileri, öğretmenleri Habibe SABANCI  ile karne günü heyecanı yaşadılar.